Het vertrouwende Autobedrijf Kaatsland in een nieuw jasje.

Vele Sneekers zijn weleens bij autobedrijf Kaatsland in de wijk Lemmerweg-West geweest. Autobedrijf Kaatsland heeft dan ook een lange historie, die meer dan 40 jaar terug gaat. Wim Wijngaard zwaaide daar de scepter tot aan zijn pensioen. Maar op 5 oktober 2015 gaf hij het stokje over aan Hendrik de Boer. Hendrik was tussen de auto's opgegroeid en het lag dan ook voor de hand dat hij daar zijn beroep van maakte. Hij breidde het bedrijf uit met de in- en verkoop van auto's. Met zo'n 50 auto's op voorraad was het terrein op het Kaatsland al snel veel te klein. Daarom werden het terrein bij de voormalige Citroen garage aan de IJlsterkade erbij betrokken.

Niet lang daarna werd de werkplaats aan het Kaatsland ook te klein en Hendrik en zijn vrouw Karin gingen op zoek naar een grotere werkplaats. Die werd op 5 oktober 2017 gevonden aan de Lorentzstraat op industrieterrein Houkesloot. Hier kan het autobedrijf verder groeien. Het aantal bruggen en werkplaatsen is uitgebreid om het groeiend aantal klanten van dienst te kunnen zijn. Ook is er een ruim terrein rond het pand waar meer dan 200 occasions staan. De klanten kunnen hier terecht voor een ruime keuze aan auto's tot 5000,-.

Ook heeft een bedrijf een aircoservice, waar de airco van je auto getest, gerepareerd en gevuld worden. Natuurlijk kan je hier voor alle werkzaamheden aan je auto terecht, zoals reparaties, onderhoud, APK's en dergelijke. Ook heeft het bedrijf een representatieve ontvangstruimte voor klanten, die onder het genot van een kopje koffie of thee op hun auto wachten.

Autobedrijf Kaatsland
Lorentzstraat 13
8606 JP Sneek

Telefoon: 0515-414862
website: www.autobedrijf-kaatsland.nl

Dierenkliniek Sneek

Gaat u binnenkort op vakantie samen met uw huisdier? Wanneer uw dier mee de grens over gaat, heeft hij of zij altijd een dierenpaspoort, een chip en een rabiës enting nodig. Bel ons even voor een goede voorbereiding op de vakantie: 0515-412112. (ook bij spoed)

Dierenkliniek Sneek
Lange Veemarktstraat 11
8601 ET Sneek

Telefoon: 0515 - 412 112
http://www.dierenkliniek-sneek.nl
www.facebook.com/Dierenkliniek-Sneek

Grachtenrondvaart Sneek.

Elke dag m.u.v. maandag, is er vier keer een middagrondvaarten van 50 minuten.. De rondvaart start bij het Fries Scheepvaartmuseum en brengt o.a. een bezoek aan de Waterpoort.

Heeft u een feestje, een jubileum of een bedrijfsuitje, dan is een vaarttocht met ons schip een leuke optie. Vanaf mei is het schip te huur voor gezelschappen voor een rondvaart op maat.

Bel voor de mogelijkheden naar Sneek op Maat: 06-11200217, of kijk op grachtenrondvaartsneek.nl.

> Contact
> Disclaimer
> Nieuws melden?
> Uw bedrijf hier?