Het vertrouwende Autobedrijf Kaatsland in een nieuw jasje.

Vele Sneekers zijn weleens bij autobedrijf Kaatsland in de wijk Lemmerweg-West geweest. Autobedrijf Kaatsland heeft dan ook een lange historie, die meer dan 40 jaar terug gaat. Wim Wijngaard zwaaide daar de scepter tot aan zijn pensioen. Maar op 5 oktober 2015 gaf hij het stokje over aan Hendrik de Boer. Hendrik was tussen de auto's opgegroeid en het lag dan ook voor de hand dat hij daar zijn beroep van maakte. Hij breidde het bedrijf uit met de in- en verkoop van auto's. Met zo'n 50 auto's op voorraad was het terrein op het Kaatsland al snel veel te klein. Daarom werden het terrein bij de voormalige Citroen garage aan de IJlsterkade erbij betrokken.

Niet lang daarna werd de werkplaats aan het Kaatsland ook te klein en Hendrik en zijn vrouw Karin gingen op zoek naar een grotere werkplaats. Die werd op 5 oktober 2017 gevonden aan de Lorentzstraat op industrieterrein Houkesloot. Hier kan het autobedrijf verder groeien. Het aantal bruggen en werkplaatsen is uitgebreid om het groeiend aantal klanten van dienst te kunnen zijn. Ook is er een ruim terrein rond het pand waar meer dan 200 occasions staan. De klanten kunnen hier terecht voor een ruime keuze aan auto's tot 5000,-.

Ook heeft een bedrijf een aircoservice, waar de airco van je auto getest, gerepareerd en gevuld worden. Natuurlijk kan je hier voor alle werkzaamheden aan je auto terecht, zoals reparaties, onderhoud, APK's en dergelijke. Ook heeft het bedrijf een representatieve ontvangstruimte voor klanten, die onder het genot van een kopje koffie of thee op hun auto wachten.

Autobedrijf Kaatsland
Lorentzstraat 13
8606 JP Sneek

Telefoon: 0515-414862
website: www.autobedrijf-kaatsland.nl

Reformhuis de Vries

Bij ons vind u een ruim assortiment reformproducten. We verkopen onder andere reformvoeding, natuurgeneesmiddelen en natuurcosmetica.

Kom eens langs voor een deskundig advies.

Reformhuis de Vries
2e Oosterkade 25
8603 CK Sneek
Telefoon: 0515-412106
www.reformhuisdevries.nl

Easyslim.nu Simpel, Snel en Slank.

Wordt slank op de bank!

Voor nieuwe klanten: Intake & proefbehandeling normaal 69 euro, nu 19 euro!

Easyslim.nu Sneek
Sint Antoniusplein 38
www.easyslim.nu
www.facebook.com/easyslim.nu

> Contact
> Disclaimer
> Nieuws melden?
> Uw bedrijf hier?