SWZ gaat een moeilijke slotfase van de competitie tegemoet na nederlaag.

SWZ heeft zichzelf een slecht dienst bewezen. De Sneekers verloren zondag van het tevens laaggeklasseerde De Bataven met 0-1. De voorsprong is daarmee geslonken tot 3 punten op de plaatsen die de club veroordelen tot degradatieduels. Op dit plaats staat nu Gendt, maar die ploeg heeft wel twee wedstrijden te goed. Directe concurrent RKHVV, die gelijk stond met SWZ, won zijn duel en heeft nu drie punten voorsprong op de Sneekers.

De Bataven, die te gast waren in Sneek, maakten het enige en winnende doelpunt in de 75e minuut. na het doelpunt. Rob Aarntzen

Bron: Sneeker nieuwsblad.

Grachtenrondvaart Sneek.

Elke dag m.u.v. maandag, is er vier keer een middagrondvaarten van 50 minuten.. De rondvaart start bij het Fries Scheepvaartmuseum en brengt o.a. een bezoek aan de Waterpoort.

Heeft u een feestje, een jubileum of een bedrijfsuitje, dan is een vaarttocht met ons schip een leuke optie. Vanaf mei is het schip te huur voor gezelschappen voor een rondvaart op maat.

Bel voor de mogelijkheden naar Sneek op Maat: 06-11200217, of kijk op grachtenrondvaartsneek.nl.

Dierenkliniek Sneek

Gaat u binnenkort op vakantie samen met uw huisdier? Wanneer uw dier mee de grens over gaat, heeft hij of zij altijd een dierenpaspoort, een chip en een rabiës enting nodig. Bel ons even voor een goede voorbereiding op de vakantie: 0515-412112. (ook bij spoed)

Dierenkliniek Sneek
Lange Veemarktstraat 11
8601 ET Sneek

Telefoon: 0515 - 412 112
http://www.dierenkliniek-sneek.nl
www.facebook.com/Dierenkliniek-Sneek

> Contact
> Disclaimer
> Nieuws melden?
> Uw bedrijf hier?