ONS Sneek pakt punt in uitduel met ODIN'59.

ONS moest zaterdagmiddag naar Heemskerk voor het duel van ODIN'59. Het werd 2-2 en daarmee sprokkelde de Sneekers er weer een punt bij.

De Heemskerkers kwam na 30 minuten spelen op een 1-0 voorsprong. Maar vijf minuten later wist Genridge Prijor al voor de gelijkmaker te zorgen. Daarna kwam Serge Fatima dichtbij een doelpunt, maar hij raakte met een kopbal de lat.

In de tweede helft deed ONS er nog een schepje bovenop. Wederom kreeg Serge Fatima een kans, en deze ging er wel in. Daarmee pakte ONS de voorsprong. Toch wist ODIN de gelijkmaker te maken. Opnieuw had Serge Fatima een kans om de voorsprong uit te breiden, maar in plaats van de 1-3 viel het doelpunt aan de andere kant. Eindstand 2-2.

ONS heeft met twee wedstrijden voor het einde een marge van 5 punten voorsprong op Capelle, die op een herkansingplaats staat.

Reformhuis de Vries

Bij ons vind u een ruim assortiment reformproducten. We verkopen onder andere reformvoeding, natuurgeneesmiddelen en natuurcosmetica.

Kom eens langs voor een deskundig advies.

Reformhuis de Vries
2e Oosterkade 25
8603 CK Sneek
Telefoon: 0515-412106
www.reformhuisdevries.nl

Grachtenrondvaart Sneek.

Elke dag m.u.v. maandag, is er vier keer een middagrondvaarten van 50 minuten.. De rondvaart start bij het Fries Scheepvaartmuseum en brengt o.a. een bezoek aan de Waterpoort.

Heeft u een feestje, een jubileum of een bedrijfsuitje, dan is een vaarttocht met ons schip een leuke optie. Vanaf mei is het schip te huur voor gezelschappen voor een rondvaart op maat.

Bel voor de mogelijkheden naar Sneek op Maat: 06-11200217, of kijk op grachtenrondvaartsneek.nl.

> Contact
> Disclaimer
> Nieuws melden?
> Uw bedrijf hier?