ONS toont veerkracht maar verliest alsnog.

ONS Sneek voetbalde zaterdag op het thuisveld tegen DVS'33. De Sneekers toonde veerkracht door van een 0-2 achterstand bij rust terug te komen tot 2-2, maar helaas ging de winst toch naar de ploeg uit Ermelo.

Al na vijf minuten kreeg ONS een penalty tegen. Rein Weremeus Buning maakte een overtreding op Daniël van Warven, en zag de bal op de stip belanden. Maurice de Ruiter van DVS'33 miste niet en 0-1 stond op het scorebord. Het was aan Keeper Barry Ditewig te danken dat ONS niet nog meer schade opliep. Ook ONS kreeg kansen, zo had Genridge Prijor een goede kans na een snelle omschakeling om maar werd die niet benut. Na iets meer dan een half uur kwam dan toch 0-2 voor DVS'33. De ONS verdediging lieten Daniël van Warven doorlopen, en hij scoorde.

In de tweede helft kregen de gasten via De Ruiter een dikke kans. Hij raakte met de bal de paal, Dat was voor ONS het startsein om meer gas te geven. Ale de Boer maakte voor ONS het eerste doelpunt in de 52ste minuut en acht minuten later schoot Samir Merraki een vrije trap erg mooi erin. De stand was nu weer in evenwicht 2-2.

In de 69ste minuut schoot DVS-er Benjamin Roemeon van dichtbij de gasten op voorsprong. Daarmee was de eindstand bereikt.

Bron: Sneeker Nieuwsblad

Autobedrijf Kaatsland

Volkswagen Touran 1.6 Athene bj 2004 € 2998,-
Benzine, airbags, centrale portier vergrendeling, electrische ramen. airco,
Electr spiegels, dakrails. ABS, Radio/cd speler, Anti Slip Control, cruise controle, trekhaak. Nieuwe apk..

Lorentzstraat 13
8606 JP Sneek
0515-414862
www.autobedrijf-kaatsland.nl
www.facebook.com/Autobedrijf-Kaatsland

Dierenkliniek Sneek

Gaat u binnenkort op vakantie samen met uw huisdier? Wanneer uw dier mee de grens over gaat, heeft hij of zij altijd een dierenpaspoort, een chip en een rabiës enting nodig. Bel ons even voor een goede voorbereiding op de vakantie: 0515-412112. (ook bij spoed)

Dierenkliniek Sneek
Lange Veemarktstraat 11
8601 ET Sneek

Telefoon: 0515 - 412 112
http://www.dierenkliniek-sneek.nl
www.facebook.com/Dierenkliniek-Sneek

> Contact
> Disclaimer
> Nieuws melden?
> Uw bedrijf hier?