ONS toont veerkracht maar verliest alsnog.

ONS Sneek voetbalde zaterdag op het thuisveld tegen DVS'33. De Sneekers toonde veerkracht door van een 0-2 achterstand bij rust terug te komen tot 2-2, maar helaas ging de winst toch naar de ploeg uit Ermelo.

Al na vijf minuten kreeg ONS een penalty tegen. Rein Weremeus Buning maakte een overtreding op Daniël van Warven, en zag de bal op de stip belanden. Maurice de Ruiter van DVS'33 miste niet en 0-1 stond op het scorebord. Het was aan Keeper Barry Ditewig te danken dat ONS niet nog meer schade opliep. Ook ONS kreeg kansen, zo had Genridge Prijor een goede kans na een snelle omschakeling om maar werd die niet benut. Na iets meer dan een half uur kwam dan toch 0-2 voor DVS'33. De ONS verdediging lieten Daniël van Warven doorlopen, en hij scoorde.

In de tweede helft kregen de gasten via De Ruiter een dikke kans. Hij raakte met de bal de paal, Dat was voor ONS het startsein om meer gas te geven. Ale de Boer maakte voor ONS het eerste doelpunt in de 52ste minuut en acht minuten later schoot Samir Merraki een vrije trap erg mooi erin. De stand was nu weer in evenwicht 2-2.

In de 69ste minuut schoot DVS-er Benjamin Roemeon van dichtbij de gasten op voorsprong. Daarmee was de eindstand bereikt.

Bron: Sneeker Nieuwsblad

Reformhuis de Vries

Bij ons vind u een ruim assortiment reformproducten. We verkopen onder andere reformvoeding, natuurgeneesmiddelen en natuurcosmetica.

Kom eens langs voor een deskundig advies.

Reformhuis de Vries
2e Oosterkade 25
8603 CK Sneek
Telefoon: 0515-412106
www.reformhuisdevries.nl

Autobedrijf Kaatsland

Vw golf 1.6 Fsi trendline bussines € 3498,-
Airco, elektrische ramen, radio , elektrische spiegels, audio navigatie, ABS, airbags.

Met nieuwe APK.

Heb je interesse voor deze auto of een van onze vele occasions? Kom dan langs.

Lorentzstraat 13
8606 JP Sneek
0515-414862
www.autobedrijf-kaatsland.nl
www.facebook.com/Autobedrijf-Kaatsland

> Contact
> Disclaimer
> Nieuws melden?
> Uw bedrijf hier?