De Kleine Prijs van Fryslân op 18 mei in Het Bolwerk.

Op 18 mei vind de halve finale van De Kleine Prijs van Fryslân plaats in Sneek. Vanaf 19.30 gaan zes deelnemers de strijd met elkaar aan in Het Bolwerk. Op 12 mei vind de andere halve finale plaats in Poppodium de Neushoorn in Leeuwarden. Ook hier staan zes artiesten/bands. Uiteindelijk gaan er vijf naar de finale. De winnaar maakt kans op optredens bij bijvoorbeeld Bevrijdingsfestival 2019 en Freeze Festival 2018. Ook is er studiotijd en wordt er een videoclip gemaakt van de winnaar. De entree voor de halve finales is gratis.

In Sneek komen de volgende artiesten optreden: Esther de Jong (Nederlandstalige dagboekmuziek), Torrential (post hardcore), Blisss (pop/rock), Braakbeer (pretpunk), Psychotic Lumberjacks (progessive garagerock) en Sackback (metal).

De entree voor de halve finales is gratis.

Easyslim.nu Simpel, Snel en Slank.

Wordt slank op de bank!

Voor nieuwe klanten: Intake & proefbehandeling normaal 69 euro, nu 19 euro!

Easyslim.nu Sneek
Sint Antoniusplein 38
www.easyslim.nu
www.facebook.com/easyslim.nu

Grachtenrondvaart Sneek.

Elke dag m.u.v. maandag, is er vier keer een middagrondvaarten van 50 minuten.. De rondvaart start bij het Fries Scheepvaartmuseum en brengt o.a. een bezoek aan de Waterpoort.

Heeft u een feestje, een jubileum of een bedrijfsuitje, dan is een vaarttocht met ons schip een leuke optie. Vanaf mei is het schip te huur voor gezelschappen voor een rondvaart op maat.

Bel voor de mogelijkheden naar Sneek op Maat: 06-11200217, of kijk op grachtenrondvaartsneek.nl.

> Contact
> Disclaimer
> Nieuws melden?
> Uw bedrijf hier?