Disclaimer

De disclaimer heeft specifiek betrekking op de hierboven omschreven uitgeefproducten via de verschillende kanalen, die daarvoor worden gehanteerd op enig moment.

1. Hallo Sneek besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op haar uitgeefproducten (waaronder website(s) etc.).

2. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Hallo Sneek is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via het internet c.q. digitale kanalen, zoals storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie of diensten door ons via de genoemde uitgeefproducten of anderszins langs elektronische weg.

3. Tevens aanvaardt Hallo Sneek geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens, adviezen of ideeën verstrekt door of namens Hallo Sneek via deze uitgeefproducten.

4. Hallo Sneek aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van website(s) c.q. digitale uitgeefproducten van derden, waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

5. Indien informatie, die op een website van Hallo Sneek is opgenomen, ook schriftelijk in relatie tot producten en/of diensten van Hallo Sneek wordt verstrekt, zal in geval van tekstverschillen de meest actuele informatie op een website van Hallo Sneek bepalend zijn, behoudens indien en voor zover in concrete gevallen specifiek schriftelijk andersluidende afspraken zijn gemaakt met c.q. aanbiedingen worden gedaan aan opdrachtgevers/adverteerders.

6. Hallo Sneek garandeert niet dat aan haar toegezonden e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

7. De eigendomsrechten c.q. exclusieve gebruikrechten op de inhoud en lay-out, zowel tekstueel als ter zake visuele uitingen en vormgeving van genoemde uitgeefproducten berusten bij Hallo Sneek. Hallo Sneek geeft toestemming aan derden voor het verspreiden, plaatsen en delen van deze inhoud en lay-out indien Hallo Sneek als bron wordt vermeld.

8. Deze voorwaarden kunnen door Hallo Sneek worden gewijzigd. Ingeval sprake is van een wijziging, zal Hallo Sneek via de haar ter beschikking staande kanalen zulks kenbaar maken.

Vragen/opmerkingen?
Heeft u vragen over deze disclaimer? Neem dan contact op met Hallo Sneek b.v. via www.HalloSneek.nl

Reformhuis de Vries

Bij ons vind u een ruim assortiment reformproducten. We verkopen onder andere reformvoeding, natuurgeneesmiddelen en natuurcosmetica.

Kom eens langs voor een deskundig advies.

Reformhuis de Vries
2e Oosterkade 25
8603 CK Sneek
Telefoon: 0515-412106
www.reformhuisdevries.nl

Garage Huizinga, Auto van de Week

Volkswagen Polo 1.2 benzine bj. 2006 € 3950,-
130.000 km. airco, centrale portiervergrendeling, stuurbekrachtiging,elektrische ramen,
cruise control. Auto ziet er netjes uit en word geleverd met nieuw APK

Telefoon: 0515- 439 178 Mobiel: 06- 533 793 42
Selfhelpweg 6e, 8607 AB SNEEK
www.garagehuizinga.nl

> Contact
> Disclaimer
> Nieuws melden?
> Uw bedrijf hier?