Disclaimer

De disclaimer heeft specifiek betrekking op de hierboven omschreven uitgeefproducten via de verschillende kanalen, die daarvoor worden gehanteerd op enig moment.

1. Hallo Sneek besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op haar uitgeefproducten (waaronder website(s) etc.).

2. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Hallo Sneek is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via het internet c.q. digitale kanalen, zoals storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie of diensten door ons via de genoemde uitgeefproducten of anderszins langs elektronische weg.

3. Tevens aanvaardt Hallo Sneek geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die geleden wordt als gevolg van het gebruik van gegevens, adviezen of ideeën verstrekt door of namens Hallo Sneek via deze uitgeefproducten.

4. Hallo Sneek aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van website(s) c.q. digitale uitgeefproducten van derden, waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

5. Indien informatie, die op een website van Hallo Sneek is opgenomen, ook schriftelijk in relatie tot producten en/of diensten van Hallo Sneek wordt verstrekt, zal in geval van tekstverschillen de meest actuele informatie op een website van Hallo Sneek bepalend zijn, behoudens indien en voor zover in concrete gevallen specifiek schriftelijk andersluidende afspraken zijn gemaakt met c.q. aanbiedingen worden gedaan aan opdrachtgevers/adverteerders.

6. Hallo Sneek garandeert niet dat aan haar toegezonden e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

7. De eigendomsrechten c.q. exclusieve gebruikrechten op de inhoud en lay-out, zowel tekstueel als ter zake visuele uitingen en vormgeving van genoemde uitgeefproducten berusten bij Hallo Sneek. Hallo Sneek geeft toestemming aan derden voor het verspreiden, plaatsen en delen van deze inhoud en lay-out indien Hallo Sneek als bron wordt vermeld.

8. Deze voorwaarden kunnen door Hallo Sneek worden gewijzigd. Ingeval sprake is van een wijziging, zal Hallo Sneek via de haar ter beschikking staande kanalen zulks kenbaar maken.

Vragen/opmerkingen?
Heeft u vragen over deze disclaimer? Neem dan contact op met Hallo Sneek b.v. via www.HalloSneek.nl

Dierenkliniek Sneek

Wij zijn een moderne dierenkliniek, gespecialiseerd in gezelschapsdieren: honden, katten,
konijnen en knaagdieren.

Heeft u huisdier een probleem met haar of zijn gezondheid, bel voor een afspraak.

Telefoonnummer: 0515-412112 (ook bij spoed)


Informeer bij: Dierenkliniek Sneek
Lange Veemarktstraat 11
8601 ET Sneek

Telefoon: 0515 - 412 112
http://www.dierenkliniek-sneek.nl
www.facebook.com/Dierenkliniek-Sneek

Nieuw: telefoonwinkel OXXOR

Wij hebben een ruime keuze aan luxe telefoonhoesjes van bekende merken.
Echt leer met een hoogwaardige afwerking.

Nieuwe en jong gebruikte mobiele telefoons van de beste en bekendste merken telefoons zoals: Apple en Samsung, 100 stuks uit voorraad leverbaar!
Alle telefoons worden met garantie geleverd, inclusief doos, lader en oordopjes.

OXXOR
Zuidend 12, Sneek

Fit20 in Sneek

Wil jij:

*sterker en fitter worden?
* van je rugklachten af?
* geen pap meer in de benen na een dag skiën?
* van je hoofdpijn af?
* niet meer “buiten adem “ zijn na een trap te zijn opgelopen?

Geef je dan nu op voor een gratis kennismakingstraining.

Fit 20 Sneek
Grootzand 60, Sneek
tel: 0515 726 068
www.fit20sneek.nl

> Contact
> Disclaimer
> Nieuws melden?
> Uw bedrijf hier?